Please specify the product's required option(s).

Camagra 100mg - 5 Erectie Capsules

CAMAGRA 100MG, AL 20 JAAR DE BEKENDE ERECTIEPIL UIT INDIA!

Camagra 100mg is een erectiepil die werkt! Het is vergelijkbaar met de bekende erectiepillen, en heeft hetzelfde effect, alleen is een stuk goedkoper! Dus als u zeker wilt zijn van een effectieve pil, dan is Camagra 100mg absoluut een goede keuze.

Camagra 100mg dient u oraal in te nemen, en zal binnen 30 tot 45 minuten in werking treden. De werkingsduur is vergelijkbaar met de andere bekende erectiemiddelen, en duurt zo'n 4 tot 8 uur.
Dat betekent niet dat u 4 tot 8 uur een erectie heeft. Door de inname van Camagra 100mg zult u merken dat het vele malen makkelijker is om een erectie te krijgen. Bovendien, en dat is niet onbelangrijk, zal uw erectie veel krachtiger zijn. Na een orgasme duurt het iets langer voordat de erectie verdwijnt, ongeveer twee keer zo lang als normaal, een paar minuten ongeveer.
Gedurende de 4 tot 8 uur zult u merken dat het keer op keer makkelijker is om de erectie tot stand te brengen. Dus als u hem 's avonds inneemt, dan kunt u de volgende ochtend nog steeds profiteren van de werking.
U kunt zo vaak sex hebben als u wilt, het effect wordt hier niet minder door.Hoe moet u Camagra 100mg gebruiken?

Heel makkelijk, neem 1 capsule in met een glas water. Bij voorkeur op een nuchtere maag. Dan is de werking het best. Dat betekent niet dat u de hele avond met een lege maag moet rondlopen. Maar het is af te raden om na een overvloedige maaltijd de pil in te nemen, dan zal het langer duren voordat de werking intreedt, ook zal het dan langer duren voordat alles is opgenomen. Het lichaam doet er namelijk langer over om meer voedsel te verwerken en de voedingsstoffen daaruit te extraheren.Mag ik meerdere capsules per keer innnemen?

Wij adviseren om 1 capsule in te nemen per keer. Meer is niet nodig. Mocht u uit ervaring weten dat het bij u zelfs met de bekende erectiemiddelen al lastig is om een erectie te krijgen, dan kunt u er twee tegelijk innemen. Maar nooit meer dan twee!Waar moet u op letten!

Niet te gebruiken bij hoge bloeddruk, hart en vaatziekten of diabetes. Niet combineren met medicijnen. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts voordat u dit product gebruikt. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.


Dus, u hoeft niet te wachten tot een slap product zijn ding doet. Camagra 100mg verricht direct wonderen voor jouw seksuele prestaties. Neem 1 capsule en je bent binnen een half uur keihard.


Camagra 100mg verbetert de bloedsomloop van de penis, zodat u een langdurige en krachtige erectie heeft. Uw partner zal verbaasd zijn, en samen met u genieten van betere kwaliteit sex.Wij geven 100% garantie op Camagra 100mg! Bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan ontvangt u zonder problemen uw aankoopbedrag terug!

In voorraad

ajax-loader